top of page

Australische herder

- ERKENDE FOKKER -

Adoptie honden

Adoptie oudere honden

We zijn op zoek naar gezinnen voor enkele van onze honden waar ze tijdelijk of vast mogen verblijven. We krijgen veel vraag of bepaalde honden op de website beschikbaar zijn, maar het is niet de bedoeling dat er op de website" geshopt " wordt. We kijken echt naar een match tussen beide partijen en we horen ook graag de gezinssituatie waar ze zouden komen te wonen. We doen niet graag onze honden weg maar worden gedwongen door bepaalde omstandigheden. Heb je tijd en energie om 1 van onze honden een leuke thuis met vrijheid te bieden neem dan zeker contact op. Dit zijn honden zonder rugzakje maar natuurlijk ook hebben ze een eigen persoonlijkheid en het is wel de bedoeling dat ze deze mogen en kunnen behouden. 

Momenteel hebben we een hele lieve reu en enkele teven voor herplaatsing.

De reu mag eventueel voor vast als de klik er is, de honden zijn niet geheel gratis we vragen wel een bijdrage daar deze honden allemaal volledig getest en gerontgend zijn.

Ook zal er een contract zijn dat de honden niet gecastreerd of gesteriliseerd mogen worden mits in overleg door een medische noodzaak. Dit ook om gedragsproblemen te voorkomen, de honden zijn netjes opgevoed dus niet nodig met de hormonen te rommelen.

bottom of page